søndag 13. februar 2011

Byjenter på landet!

Søndag ettermiddag, kvart på seks:

Vi trives godt på hybelen vår! Har vært på en liten shoppingrunde og handla inn småtteri for å gjøre det litt triveligere. Igår var vi en liten tur ut og snakka med litt folk. Mange amerikanere her, og mange som er 17-18 år gamle! Vi føler oss gamle for første gang =) Det er også morsomt med navn, det blir litt mye surr. Hittil har Ingo/a, Vivo og Ida gått greit, men vi får se hva vi blir hetende etterhvert. Ingeborg og Vigdis må vi lenger ut på landet med! 


Vinshopping på polet. Her selges all alkohol på egne bottle shops, og vin er grisebillig. 


Vi måtte få hjelp av bussjåføren, haha

Idag har vi gått oss en tur i området og funnet en treningsløype med apparater og greier. Treningsmotivasjon og landskapsarkitektinspirasjon! Fikk prøvd ut bassenget etterpå, deilig! Også har vi spist middag på verandaen med min vakre utsikt. Vi så en kenguru som hoppa i det fjerne, og funderte på hva for no ekkelt som bor i kratta nedafor her, mye lyder i alle fall!
Men ja, på landet ja. Tenkte å fortsette med bilder fra turen vår. 

Først, et obligatorisk bilde av Sydney fra sjøsida, tatt fra ferja på vei inn fra Manly

Her bodde vii =)

Første dagen i Katoomba dro vi på ridetur i Megalong Valley. 


Landlig på ranchen der hestene varFølte oss fine med hjelm og...leggreie


Han satt og sa "Hallo! Hallo!" hele tia stakkar, hørtes ensom ut! Men han kasta fint på håret og poserte for oss da, morsom fyr :DEh..? 


Mye skog, det så vel sånn ut hele turen tror jeg. Men det var gøy å ri da! =) 

Seinere på dagen dro vi ned i området der vi bodde og fjellene The Three Sisters. 


Svæære områder med skog og skog og fjell i det fjerne


Vi måtte ta en taubane for å komme oss dit vi kunne begynne å gå. Laangt ned!


Ned i bunnen av dalen og opp igjen til fjellene skal vi! Her ser vi the Three Sisters fra taubanen


Og etterpå måtte vi ta en railway ned i bunnen av dalen. Den gikk nesten rett ned, og det gikk foort! Nesten som en berg og dal-bane midt i skauen, artig! =)Ja, rett ned, uæh!


Nede i dalen hadde det vært gruvedrift på slutten av 1800-tallet, om jeg ikke husker feil? Noe sånt, så det var endel vi kunne se på fra det.
Tenk å bli fanga i det der..Det var endel av disse fuglene, de lagde verdens rareste lyder! Også kunne de brette ut halen som en påfugl! =)Vi måtte opp igjen fra dalen, og her er trappene. 


Fin utsikt fra midt oppi trappene et sted. 

En veldig fin tur, med god trening opp trappene! 

Ikveld har Ida skype-date og Vigdis er på joggetur, og jeg bare nyter sola på verandaen =) Imorra begynner orientation week, blir spennende! Fag skal vi ikke begynne med før neste tirsdag, så nå den uka her er det noen studie-kurs, engelskkurs og litt bli kjent-opplegg. Imorra har vi hørt rykter om at det blir fest, og på tirsdag er det grillfest her på UniCentral =) 

Håper dere får en fortreffelig søndag alle sammen der hjemme, og om det er så kaldt som vi hører rykter om, hold dere inne! :P 

Klemmer fra Ingo =)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar