lørdag 19. februar 2011

Coffs Harbour

Lørdag kveld, klokka åtte:

Igår lå vi på Mooloolaba Beach i noen timer, og fått sett litt på byen. Hittil har vi bare vært på et senter i Maroohcydore, som er den andre byen i nærheten her, så det var fint å se litt mer og. Mooloolaba var veldig fint, i alle fall idag som det var skikkelig fint vær igjen (neida, vi klager ikke.. :P).Helt greit med basseng i hagen :D 


Paviljongen ved bassenget, div bordtennis osv, og generelt samlingsted


UniCentral sett fra gangveien til skolen


og ungdomsskolen eller hva det nå er, som ligger ved siden av


Kenguruene på campus :D


Stranda idag


Burde vært obligatorisk på alle offentlige toaletter, vidundermaskin! :D
De siste dagene har vi hatt fri stort sett. Vi trodde vi skulle på skolen og få innføring i faga, men det var visst for de som skal starte en bachelor-grad her. Skolen begynner ordentlig på tirsdag, da skal vi ha vårt første fag og engelsk-kurs. Det blir spennende å se hvordan faga er, og litt hvem vi skal gå med og?
Vi har også laga oss et utvalg middager som vi er veldig stole av, og tar masse bilder av, så de andre som bor her kommenterer det. Vi er nok veldig rare..

Ellers ja, fortsatt noen dager vi ikke har fortalt om.
Etter at vi gikk bush walk i Grand Canyon sov vi en natt til i Katoomba, før vi tok taxi, tog, tog og taxi til Coffs Harbour og Park Beach. Togturen tok 2 + 8 timer, sånn ca, og alt vi så var..


..veldig spennende togtur mao. Det at det var over 40 grader ute gjorde ikke saken noe bedre, men ja, vi får ikke lov til å klage på varme har vi hørt ;P


Fryktelig fin gammal tavle som viste neste tog
Et godstog som var nesten like langt som Turn the Page! 


Herremåltid!

Sånn, det var den dagen i bilder, ikke noe spesielt å fortelle om der. 

Vi kom til Coffs Harbour i ni-tia på kvelden, og fant motellet vårt. Med en gang var det rett ut igjen og handle mat, for neste morgen skulle vi bli henta halv sju på morran for å dra på rafte-tur hele dagen. Det viste seg å være lettere sagt enn gjort, ingen døgnåpen Coles her, men hyggelige taxi-sjåfører hjelper alltid til =) En aldri så liten dukkert i bassenget før leggetid fikk vi også tid til..

Ny hyggelig taxi-sjåfør henta oss tiiiidlig neste morra, og vi fant folka vi skulle rafte med. Den ene guiden hadde vært guide på Voss i to sesonger, så det var stor stas og vi var selvfølgelig med i hans båt. Det blei en kjempeartig dag, i fin natur og med spennende stryk. Litt mye snakk om slanger for vår smak, men vi så heldigvis ingen. Bilder fra denne dager er det naturlignok lite av, men vi skal få bilder i posten om ikke så alt for lenge, håper vi =)


Opptelling av redningsvester


Smøring er viktig, jada =)


Og noen som syns den her så kjent ut? Fra motellrommet i Coffs


Stueplante
Jintan ha fådd is!

Ullsokker er alltid nyttig det!

Noen bilder fra igår kveld


Bare nettinga som skiller oss..uæh


Fineste månen jeg har sett noen gang, bildet yter ingen rettferdighet. Gang det med 1000! =)


1000? Ja, tusen bilder av månen fra igår
Nå har vi planer om å gå en tur ned på paviljongen og se om vi finner noen kjentfolk der. Har ikke helt vent oss av med at lørdag kveld er ut-kveld enda. 
Og ja, igår lå vi på stranda, idag var vi i Maroochydore for å kjøpe +18 card, men det var jo selvfølgelig stengt! Men jeg og Vigdis fikk klipt oss (australske frisører lugger, dårlig gjort!), for 35 dollar, drøyt 200 kr, så dagen blei vellykka likavel =) 

- Ingo =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar