torsdag 10. mars 2011

Surfers Paradise

Fredag ettermiddag, ca fire:

Skandale! Skolen tar alt for mye tid! Skylder på den..

Siden sist har vi vært på skolen, fått sjokk over hvor mye vi har å gjøre, og funnet ut at det kommer til å gå bra, men at det ikke går bra likavel, ca hundre ganger. Varierer mao. Men jada, det ordner seg =)
Forrige helg var vi på kino og så Black Swan. Resten av helga brukte vi mye tid på skole, og på søndag kveld hadde vi ikke helt skjønt at det hadde vært helg. Alle dagene glir i hverandre, og når ikke helga blir markert av en fredags-eller lørdagsfest er det lett å glemme den. Festinga tar de som vi kanskje har sagt før, på tirsdager, torsdager og søndager. Søndager. Ja.

På mandag var vi en tur til Coolum litt lenger nord (20 min med bil, 90 min med buss, de har virkelig behov for oss her mtp offentlig transport-utvikling..), for å se på stedet. Vi skal lage en analyse av stedet i Urban Design i oppgave en, og i oppgave to som vi skal gjøre seinere håper vi at vi skal få foreslå endringer på stedet!

Coolum Beach


Ting kritiske lærer-øyer ser: brå overgang mellom fortaumateriale!


..og et infoskilt som kun er synlig fra feil side av veien. 

Sånne ting gikk vi rundt og tok bilder av og snakka om. 

Tirsdagen var det tid for mer sustainable development og essay writing i geo-faget. Igår hadde vi en lang dag med tre timer urban design og tre timer infrastruktur. I tillegg hadde jeg ett møte med hver av gruppene jeg samarbeider med i urban og infrastruktur, så det blei en lang dag. Vi toppa den med en joggetur på løpebanen i mørket og regnet, og fine skype-samtaler =)
Idag har vi hatt fototime, og vært ute og lekt med reflektor. Nå har jeg laga kart over Coolum i flere timer og syns jeg fortjener en pause, før en tøff kveld med fest både hos min roomie og hos Vigdis sin ikveld! =)

Men altså, den der turen vår har jeg enda ikke klart å legge ut alle bildene fra! De aller fleste har kanskje sett dem på facebook, men jeg veit om etpar som ikke har i alle fall =)


Om kvelden mandag 7. februar ankom vi Surfers Paradise i Gold Coast, etter først en togtur og så en busstur. På toget møtte vi en nordmann! Jeg hadde Skyskraperengler liggende i setet mitt, så han stoppa og prata med oss. Og han er jo kjendis! http://no.wikipedia.org/wiki/Thor_Gotaas - egen Wikipedia-side og alt mulig! Neia. Joa. Men i alle fall, veldig hyggelig fyr som ga oss tips om at når en studerer er det akkurat som å plukke blåbær, hvert minste bær hjelper til med å fylle bøtta. Så det! =)Tirsdagen var det ganske grått og kaldt, så vi tenkte at badeland var bedre enn fornøyelsespark, i badeland blir man jo våt uansett! Men her var det ikke noe oppvarma vann.. Vi fikk såvidt tatt alle skliene (det var gummibåt i alle, jej!), før vi blei så kalde at vi måtte gi oss.


Etter en varmdusj og kaffe =)


På kvelden ville vi prøve nattelivet i Surfers. Motellet vårt reklamerte med trådløst internett, men som dere ser måtte vi være kreative for å finne det i det hele tatt.. Jaja, vi fant i alle fall noen tips til steder vi burde dra..


Men først var vi innom en brun pub.. 


..og fikk nye venner igjen


Gnagsår, Ida er ikke vondt å be, haha =)Etter tidenes morsomste meldingsutveksling og litt vond nattmat kom vi oss i seng.Ååå, så fin strand det var der.. =)


Fryktelig mye vind, etter en halvtime var du ganske begravd om du lå stilleSå vi ga opp og gikk tilbake til motellet og bassenget istede. En veldig avslappende dag, perfekt etter en tur ut! På torsdagen dro vi til Dreamworld, en fornøyelsespark.


Cowboy-land!


Motorsykkelbane vi selvfølgelig måtte ta..  =)
Tower of Terror, det var ganske fælt egentlig. Fortfortfort baklengs og opp i et tårn, og minst like fort ned igjen.


Vannparken ved siden av, ganske mange baner!


Og vår store skrekk fra Sydney! De forfølger oss!


Kul dingo-omgivelse
Vår første kenguru (bortsett fra Ida som så noen fra toget (sæærlig! :P). Ganske slappe og triste, dyrehager er nok ikke den beste måten å oppleve dem på..
Naaw!
Noen litt mer livlige kenguruer!


Enda mer naaaw :D


Selskap mens vi spiste is..Han satt sånn hele tia, heelt stille!


Ida og Vigdis måtte bare ta en til, jeg meldte meg veldig frivillig som veskepasser! 
Seinere på kvelden dro vi på kino og så Burlesque, en helt ok film, passa fint til formen vår. =)

Nå må jeg løpe bort til Ida, klart for ny middag - hjemmelaga kjøttboller med masse krydder og hvitløk i! 

- Ingo/a/e =)


3 kommentarer:

 1. INGO! jeg kjennte deg ikke igjen ned rett hår O.o
  Måtte se etter et par ekstra ganger før jeg så det var deg O.o

  godt å se dere har det bra! :D

  SvarSlett
 2. Som Hanna sa: Jeg kjente deg ikke igjen med rett hår! Hjelp. Skulle trodd jeg hadde sett deg mange nok ganger til å vite åssen ansiktet ditt ser ut, liksom. :D

  Jeg vil og mate kenguruer! :D
  Klem!

  SvarSlett
 3. Ja, sant det var sjukt! Fikk mye mer ansikt med rett hår, haha.

  Kengurumating var gøøy! :D Håper på koalakos i Australia Zoo, hihi

  SvarSlett