torsdag 24. mars 2011

Torsdag kveld, ..

Utrolig hvor fort tia går når det handler om å blogge, også går den så sakte når en venter på noe fint.. I bunn og grunn skjer det jo ikke så innmari mye her da, så det er kanskje like greit vi samler opp litt og ikke blogger ingenting hver dag =)Middag på verandaen i solnedgangen istad, ok pluss! =)

Igår var det billeinvasjon her. Ida skulle bort på banen og jogge, og i mørket kjente hu masse dyr. Dette er hvorfor:
Så idag var det masse biller som lå most i gatene rundt her. Klarer ikke forstå hvor mange det kan ha vært på en gang. Det er visstnok en del av livssyklusen deres, de dør kollektivt på den måten. Koselig! =)

Siden sist har det jo vært mer skole selvfølgelig. Nå er de første tre innleveringene unnagjort - portfolio-oppgaver for tre uker i geo-mapping, fotooppgave i foto og stedsanalyse i urban design. Dette feira vi først med en tur på stranda istad etter fotopresentasjonene, og så skal det feires videre med en tur til Brisbane fra imorra til søndag. Vi har enda ikke vært der, anna enn i halvannen time på vei opp hit fra Surfers, og i ti minutter på vei hjem fra surfecampen, så nå skal det bli! Satser på å finne et shabby hostell og bo på en ekkel dorm med tvilsomme fellesdusjer, men å ha det kjempegøy ute i byen =)

Forrige fredag dro vi en tur til Noosa, to timer lenger nord med buss, en halvtime lenger nord med bil. Utrolig fint der! Vi var der bare i noen timer, men skal definitivt tilbake og utforske mer, blant anna er det en kjent nasjonalpark der =) For nå blei det mest bilder av oss og sand. Det er mye sand i Australia..


Majella, Vigdis sin roomie, er født i 1993 og har en bil. Vi begynner å bli gamle! Ellers er hu en veldig koselig jente, så vi dro til Noosa med henne.

Fish'n chips dagen derpå, aldri feil =)

- Ingo

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar