lørdag 22. januar 2011

God kveld i stugu!

Natt til lørdag, kvart over tolv

Har hørt rykter om at det ikke er så lett å kommentere hos oss, så nå fant vi ut hvorfor, og har endra det. Håper det går nå! Vi har savna kommentarer, hihi..


Massemasse spennende drikketing i automatene..


...og masse artig godteri!


Lommeboka blir fort full av sedler (1000 yen er ca 70 kr, altså trengs mange..)Det er viktig å velge riktig do..


..om ikke må en tisse på huk :D


Nattinatt! =)

4 kommentarer:

 1. miffy! <3

  jeg er sinnsykt misunnelige på dere her jeg sitter i mørket(fordi lyspæra mi SPRENGTE i senga mi) og ser ut som dritt isen som er der ute å brekker lårhalsene til gammledamer.

  SvarSlett
 2. Haha, jeg så de doene. Hvordan funker det? Eller, altså, jeg tror jeg har skjønt greia, men hvorfor i all verden vil man foretrekke det fremfor en "stol" å sitte på? :P Er det vanskelig å sikte? haha. Jeg tror jeg ville blitt jævlig sliten i lårmusklene, har dårlige erfaringer fra diverse parkfester i russetiden. Det er sliiiitsomt å sitte på huk.

  Ok. Nok om toaletter. Kjempegøy å lese bloggen :) Da føles det ikke som om jeg går glipp av like mye. Også kan jeg ha konstant kontroll over alt du gjør, og hvem du er med. Kidding. Not. Du er tross alt kona mi. Håper du ikke fikk for mange skitne blikk på det japanske badet. Syns forøvrig det var vanskelig å se for meg Ingo med føttene i et fiskefotbad. Du som vansligvis freaker ut fordi vannet i sjøen er klar nok til å se bunnen :P

  Kozzz

  SvarSlett
 3. Hanna:
  Haha, jeg veeit! Det var så dere :D
  Pakk deg inn i dyna, så stikker du deg ikke på glasset eller brekker noe =)

  Carro:
  Jeg har ikke prøvd doene, men de andre har. Det går vel bra så lenge en ikke tisser kjempelenge, hehe. Også har vi funnet ut at det er jo egentlig mer hygienisk, en er jo ikke nær noe som helst. Men stol-doene med varme i sete, som lager tisselyder så ingen skal høre at du tisser og som spyler ned automatisk er jo mye gøyære ;P

  Hahaha, fiskene var sjuukt! Hver gang jeg så ned på føttene mine fikk jeg noia og dro opp beina, så nei, jeg var ikke så tøff, hehe. Men så lenge jeg ikke tenkte så mye var det ganske deilig faktisk.
  Loover, ingen japanske damer på meg, you are the only one babe :D

  Koselig at dere leser!

  Klem ifra Ingo =)

  SvarSlett
 4. Haha, doer som lager tisselyder? Det kunne jo ikke være noe annet sted enn i Japan. :D
  Koselig å lese bloggen deres. Jeg har egentlig ikke noe mer å komme med, annet enn ha et fortsatt fint halvår. ;)
  Stor klem!

  SvarSlett