søndag 23. januar 2011

Tokyo By Night

Søndag kveld, klokka ni:

Her kommer nytt reisebrev fra oss! =)

I går fant vi det villeste shoppingstrøket i Tokyo!! Shibuya. Det florerte av butikker, og menneskene var som maur i gatene. Syke tilstander.
Det er veldig morsomt å shoppe i Tokyo, for man finner så mye spesielt som ingen andre har. Synd vi har en koffertvekt på 20kg å forholde oss til, men jeg tror ikke shoppingforholdene i Sydney er så mye verre.

Noen bilder fra Shibuya:
Telefon formet som en pumps

Søt liten park Det florerer av alle mulige slags produkter.

Maur
Vi fikk også surra oss til turistinformasjonen igår, endelig. Fikk blant annet spurt om hvorfor folk går med munnbind tilsynelatende tilfeldig, og det er fordi de er forkjøla eller syke og ikke skal smitte folk. Ikke dårlig å ta så mye hensyn! Men det er vel omtrent nødvendig når en er blant så mye folk hele dagen.

Men hovedplanen vår for dagen var å sjekke utelivet i byen! Vi starta med en middag i Roppongi, fordi her har vi hørt at det er bra natteliv. Vi møtte vår første livlige kelner, og tipsa for første gang. Tilbake fikk vi en flaske øl hver, som vi ikke turte å drikke på gata. Løsningen ble stellerommet på senteret ved t-banestasjonen..


Herlige jenter!Obligatorisk speilbilde! =)

Så var det ut på livet. Vi hadde ingen peiling på hvor vi burde gå, så vi tenkte at å følge diskret etter noen som så ut som om de skulle ut var en god idé. To jenter på kjempehøye hæler blei forfulgt helt til...kinoen. Vi fikk oss eeeenda en latterkrampe, og bestemte oss for å bare gå og se litt. På en bar fant to eldre business-dansker oss! Prata litt med dem, og sammen gikk vi på leiting etter et bedre sted. Det så dårlig ut, da det eneste vi fant var masse afrikanske menn som ropte "Hello sexy ladies!" og ville ha oss ned i mørke kjellere. Vi så et stort hvitt skilt der det sto "Zoo Club" og en heis oppover, og tenkte at dette var mer for oss! Sjokket var stort da vi kom ut av heisen og blei møtt av mange blide og tilfredsstilte menn, og selskapsdamer...

Vi prøvde lykken ved naboheisen, og der, i 13. etasje fant vi et sted! Utsikt over byen og shows med boybandet "The Oceans". Etterhvert ble det endel folk der oppe, og vi fikk oppleve å se de ellers så reserverte japanerne slå ut håret på dansegulvet. Vi var nok litt ekstra spennende for japanerne, for så mange beilere er det ikke ofte vi har hatt. 


Skikkelig back to the 90's-feeling med The Oceans!


Show nummer to, lenger utpå natta..


Oss og danskene..


Etterhvert ville vi heller være uten danskene..Vi var så heldige å få møte disse i heisen!

Nattmaten inntok vi på en nattåpen restaurant; biff, scampi- og blåskjell-risotto! 

Taxituren hjem fikk vi for utrolige 1000 yen, en fin avslutning på en morsom kveld =)

4 kommentarer:

 1. så dere anbefaler altså å legge neste tur ut på byen til japan?
  Fin stil med hatt, Ingo!


  Eivind

  SvarSlett
 2. Hei jenter! Utrolig arti å føll dåkk på reisa!

  SvarSlett
 3. HerreGUD så gøy å se og lese alt om dere, og det dere gjør. Jeg vil ogsåååå! :) Ingo, får jeg reisegave? Du vet, noe nips, de har sikkert noe fotojall eller noe som det står JAPAN eller noe gøy på. :D Wæææ!

  Knall, jenter, fortsett med MASSE bilder og oppdateringer. :D

  SvarSlett
 4. Eivind:
  Indeed! Etter å ha opplevd The Oceans har jeg fått en helt ny forståelse for hva kvalitet er, jeg føler meg frelst! :D
  Og, takk! =)

  Dessie:
  Så bra det er gøy, det syns vi og! :D Har lyst til å kjøpe alt mulig småstæsj, men med 20.9 kg koffert fra Gardermoen, og håndbagasje som var så tung at jeg måtte gå skeivt allerede da tror jeg ikke det er en veldig god idé :P Tar heller med en kenguru til sommeren =)

  Klemmer ifra Ingo =)

  SvarSlett