torsdag 27. januar 2011

Sydney! :D

Torsdag 27. januar, 2315

Vi er ti timer foran dere, i Tokyo var vi åtte. På Sunshine Coast tror vi det blir ni.

Flyet vårt gikk tirsdag kveld halv ni, så vi brukte litt tid på å gå rundt i matmarkedet på Shinjuku Station, og på å drikke kaffe og te og spise lunsj.


Kaningodis!
Vigdis mista t-banebilletten sin, og tenkte kanskje vi hadde kasta den ved en feil. Den kosta tross alt 70 kr, så den måtte vi grave gjennom søpla for å finne igjen! Vi fant den da, men ikke i søpla heldigvis =)

Vi har ankommet Sydney! Turen fra Tokyo gikk fint, vi tror vi kanskje sov en del på flyet, og det er vel et godt tegn. Vi mellomlanda i Gold Coast, og fikk et kvarter ute i sola, og det var så herlig! Flyet videre til Sydney føltes som en togtur, fordi vi har flydd så mye i det siste. Vi fant vårt nye hjem – Westend Backpackers. Litt anna standard enn i Tokyo, men vi har egen dusj og føler oss privilegerte. Her er det mange sosiale folk som er på tur, og det er kjempegøy.

Bleike bein :D


Et kvarter i sola 

I går var det Australia Day, nasjonaldagen! Vi fikk med oss litt konserter og show på ettermiddagen, og etter å ha spist middag (på en Japansk restaurant, er det mulig…? :P) fikk vi med oss fyrverkeriet og. Det var utrolig fint, med musikk til, så det blei mye frysninger på oss. Det blei nok engang en tidlig kveld, de der flyturene er ikke noe for oss. 


Darling Harbour


Sånnderre t-bane oppi lufta!Bilde tatt i flukt..


...fra det monsteret her!
Konserter på Australia DayFancy greie, bestille mat på restaurant


Fin do!


Her holder de skumle til

Dagen starta med frokost i parken, månen er feil vei her! Etterpå var vi på Bondi Beach, og blei litt brent alle mann. Det var utrolig herlig å oppleve varme og sol igjen, og også kjempegøy å leke i bølgene, de største vi har vært i! Vi fant ut at solkremen vi har kjøpt ikke var like non-greasy som den lovte, sand overalt! Men hva gjør vel det? :D


Vi koser oss masse her og. Ikke så veldig annerledes, som  Tokyo var, men flere folk som prater og er glade, og flere som forstår hva vi sier. Og ikke minst et herlig klima! I går og i dag har det vært rundt 30 grader, og skiftende skydekke, som det heter. Tenkte det var fint å vite for dere der hjemme.. =)

Vi tenker på dere, og på hva klokka er hjemme. Og da vi tenkte på at dere kan se på den samme månen ble vi litt sentimentale alle tre. =)

Og jo, morsomme ting som har skjedd. Sa nå til Ida at det ikke var så mange som i Tokyo, men kanskje det er litt? Vårt første møte med ukjent dyr for eksempel. Store, skumle fugler med lange nebb og bein, som løp etter oss! Etterpå så vi at andre folk løp etter dem da, så de er nok ikke så innmari farlige, men vi blei lovlig skremt likavel vi.

I dag har Ida måttet gå med joggesko til kjolen, fordi anklene hennes har hovna opp etter all gåinga og flyturene. Vigdis er rød som en tomat i ansiktet etter litt for mye australsk midtpåhimmelen-sol, og greide å bli brent av en brennmanet etter første tur i vannet og ble så klart litt hysterisk av seg. Ingo er flekkvis rød på den ene armen og litt på ryggen etter å ha trodd at hu kunne smøre seg sjøl på ryggen. Men ellers klarer vi oss bra altså!  

7 kommentarer:

 1. Åh, jeg er bare -litt- misunnelig, da! Sånn, hvis dere lurte, så er det fortsatt 10 minus og holke i Oslo. Trivelig.
  Håper dere koser dere masse! :D

  SvarSlett
 2. Fint med ny oppdatering, så vet jeg at det er liv i deg! Kjente jeg døde litt ekstra nå når jeg så varmen og sommern og ferie og reise og og og og og og ... dere er heldige som kan reise rundt der nede i varmen og kose dere. og så gøy med rare frittgående dyr!

  E

  SvarSlett
 3. Låv this blågg - helsing mammsitams, Maria, Læffi og pappa :-)

  SvarSlett
 4. Ingeborg, har du rettet håret ditt på bildene der du har luggen sånn bakover? Du skjønner. Wæ, for det så skikkelig rett ut der. :o Og; hater dere som har sommer, altså. Nei, jeg gjøøør jo ikke det, men det ser så deilig ut, og her er det nummeret før jeg finner frem finlandshetta og bobledressen. :( Sol dere litt for meg og, og kos dere masse mer! :D

  SvarSlett
 5. Stina:
  Vi liker å få oppdatering på hvor kaldt og ekkelt det er hjemme! :D Nyt kaffe og kakao og teppe og dyne og film og sånn så godt du kan, det frister ikke her :P En liten demper på kosinga nå, meg og Vigdis har blitt dårlige, men det kommer seg, imorra er vi forhåpentligvis på topp igjen =)

  Mystiske E:
  Tah! Vi må jo flashe varmen og stranda og alt mest mulig!

  Dessie:
  Bare bittlitt foran, men hadde veldig rett hår i Japan, noe med vannet og shampoen. :P Godt observert lzm. Skal sole meg for deg neste gang, jeg lover =)

  Klemmer ifra Ingo =)

  SvarSlett
 6. også rettet vi ut frontpartiet til ingeborg den ene dagen;)

  SvarSlett
 7. Uæaha, de fuglene er ikke noe for meg som freaker ut av sjømåkene i Oslo :P Dere vil nok møte enda mindre hyggelige dyr fra den australske faunaen fremover :P
  Fortsatt jævlig misunnelig på været deres, her er det rævkaldt. Fint uttrykk. Fikk kortet i dag :)

  Mosikosi

  SvarSlett