tirsdag 25. januar 2011

Natt til tirsdag, klokka halv ett:


Noget redusert etter lørdagens strabaser starta vi dagen med fritert kylling på et sted borti gata her i Asakusabashi.

Forståelig meny! Vi ba om noe godt med kylling, og fikk dette:


Det var godt altså! 

Planen for dagen var å oppleve sumo-bryting på nært hold, å se Electric Town og å dra til Asakusa for turiststed med muligheter for postkort.
Vi starta med Asakusa, der vi i tilegg til postkort fant et av Tokyos eldste templer, den dyreste frukten vi har sett og masse rart i boder.


Plastic fantastic? Vi satser på nyoppussa!

Fiskebekken


Et av de opprinnelige husene rundt tempeletMelon for 6000 yen (ca 450 kr) og appelsin for 800 (ca 60 kr)! Det blei bare et eple ja..Bananer med sjokoladetrekk, og mystiske fargetrekk!

Carex morrowi - japanstarr? Tihi

Da vi var lei av turistene dro vi videre for å finne sumo-arenaen ved Ryoguku. Dessverre var det utsolgt da vi kom, det var jo selveste finaledagen i turneringa! Vi dro til Akihabara og Electric Town for å trøsteshoppe istede. Ida holdt på å kjøpe seg en ny telefon, Vigdis fant et beskyttelsesdeksel til telefonen sin, og vi fant alle fargerike ørepropper! Vi tror ikke vi fant rett Electric Town, vi så for oss en gate med masse neonlys og filmreklamer, men vi kom aldri lenger enn kjøpesenteret rett ved t-banen. Det var fascinerende nok, vi gikk rundt i over to timer (hvorav en var for å velge farge på øreproppene).De lange rare klipp-klapp-telefonene har begynt å friste!Mye folk, og mye..ting


Resten av kvelden blei brukt på middag på en restaurant der kelneren ikke forsto et ord engelsk. Ikke engang water kunne hu. Eller aqua. Tilslutt forsto hu, da vi laga vann-lyder og mima regn. Maten var god da! =)

Idag var det opp igjen tidlig for skype, og en enda en tur til de varme kildene. Vi hadde gleda oss siden torsdag, og troppa opp fem på åpningstid. Denne gangen hadde vi med kamera litt mer, så nå har vi litt å vise!Yukata! 


Fine områder ute med fotbad og massasjesteiner


Så var det klart for en ny fiskerunde, det var jo så gøy! Denne gangen blei Vigdis med og
Kiler!

Etterpå dro vi til Shibuya for litt mer shopping. Byen er stilig i mørket!

En perfekt avslutning på siste kvelden vår her i Tokyo!

Nå sover de andre, og snart ringer vekkeklokka til Ida, så nå er det vel bare å komme seg i seng!
Imorra flyr vi til Sydney 20:30. Vi veit ikke hvordan netttilgangen vil bli, men vi finner vel på noe! =)

Nattinatt!

3 kommentarer:

  1. Lykke til i Australia da :) Ikke bli spist av hai, bitt av slange eller skorpion eller edderkopp eller annet mystisk dyr, ikke bli brent av giftig manet, ikke drukn i flomvann, ikke bli voldtatt av kenguru. Du vet. Det vanlige.

    Mosikosi.

    SvarSlett
  2. Hihi, ser gøy ut med fiskene!

    SvarSlett